Bir inceleme OnePlus, benim en sevdiğim telefon

Ne "İyi bir telefon" nedir? Bir hantal arayüzü veya gereksiz yazılım önceden yüklenmiş mu? Bu telefon firması (HTC, vb Samsung, LG, Sony,) olması gerektiği anlamına gelir?
Yukarıdakilerin hiçbiri. Iyi görünüyor iyi hamle, iyi yelpazesine sahiptir iyi bir telefon ve buna ek olarak da ucuzdur.
Bu telefon çok hızlı, iyi görünüyor ve tabii ki diğerleri arasında mükemmel bir pile sahip, çünkü bir OnePlus Bir tarif var.
Bir yıl OnePlus şirket kuruldu sonra hedefleyen bir şirket uygun fiyatlarla en ürünler yapmak. Şimdiye kadar gelenek olmadan ve agresif pazarlama olmadan OnePlus biri ve tüm reklam olmadan, başardı. yaptıkları söz veriyorum, ne iyi bir fiyata bir üst telefon.
Neden OnePlus Bir Samsung Galaxy veya LG S5 G3 daha iyi olduğunu düşünüyorum?
o, daha hızlı daha ucuz ve (Esnek Garanti) daha hoşgörülü olduğu için.
eğer Bir OnePlus One Root garanti kaybetmek değil
One OnePlus nedeniyle hafif arayüzü çok hızlı
One OnePlus (oldukça önemlidir) son derece hızlı dahili bellek

2015-03-30_20-23-14
inceleme çekilen görüntü OnePlus One yayınlanan anandtech.com
Bir çok iyi bir yelpazesine sahiptir OnePlus (8.20 saat zamanında ekranı)
2015-03-30_20-11-19
Bir fonksiyon Kapatma Alarm sahip OnePlus
Bir varsayılan overclock profili vardır OnePlus
Screenshot_2015-03-30-20-14-48
OnePlus birine sahip bir çok iyi oda
Bir 4k DCI çekim HDR OnePlus (kimse bunu yapar)
Bir OnePlus almak resimler ham (birkaç bunu)
Bir OnePlus uzun pozlama de fotoğraf (birkaç bunu) almak
Liste resmi forum OnePlus One mevcut ROM'lar, çekirdekler ve kurtarma
Liste gidebiliriz ama delik istemiyorum.
Benim düşünceniz nedir?
Bir satmak ihtiyacı hissetmez ilk telefon OnePlus, ben her zaman gerekli tam olarak ne bana verir telefon:
Hız
işlem gücü
özelleştirmek
özgürlük
Özerklik
Şimdi diğer üreticilerin yüksek fiyatlar bloatware ve hantal arayüzler yüklü telefonu pazarı atmadan önce iki kere düşünmek gerekir.
biz görebilirsiniz Biz cahil değiliz.
Neden 2500 fabrikaları ona doları daha pahalı olmayan bir telefon için 3000-200 lei ödeme?
duped hissetmiyor musunuz?

Fiyat - TEK 5.5 "LTE Android Smartphone 4G 3GB Ram OnePlus

Bunlar tamamen kişisel görüşleridir ve dürüst olmuştur eminiz sürece onlardan haberdar olmak.
Zaten diğer telefonlarda yatırım yapmış olanlar kesinlikle memnun kazanımıdır ve endişelenecek bir şey yok, herhangi bir şekilde saldırıya hissediyorum gerekmez.


ilgili Öğreticiler



Cristian Cismaru Hakkında

Ben IT & C ile ilgili her şeyi seviyorum, ben her gün birikir deneyim ve bilgi paylaşmak istiyorum.
öğrenmek gibi öğrenin!

Yorumlar

  1. üçüncü taraf biraz yüksek fiyat ... tabii, o sitede yaşayamaz durumda son çare olacağını görünüyor çünkü? ya davet olmadan? direkt ondan telefonu aldım birini satın aldı ya da biliyorum ... (tabii, genel fiyat bile üçüncü parti satıcılardan iyidir)

    • Ben doğrudan onlardan satın almış şahsen kimseyi tanımıyorum.
      Ben Amazon (yukarıdaki link) ya da Geekbuying (İspanya depozito) üzerinde satın alırdım.

      • geri: Ben siteden artık doğrudan sipariş yaptım ve ekledi cos.deci martea.oricum gitmek, ben site.precizez canlı eğer bütçe ben romanya değilim olduğunu görmek için necesar.vroiam çünkü artık almayın Ben euro.plus gb.64 350 20 25 standart veya ekspres taşımacılık alınan çok hızlı bir şekilde unul.am siyah kumtaşı yakalamayı başardı belki de bu yüzden.

      • ... Bu ayrı satın alınır? Veri kablosu / şarj şu anda net inceleme siteleri, düz, kırmızı olduğunu anlamak için, ve hiçbir şey için satın almak istemem ben temperli cam alacağını düşündüm hala disponibil.costa 400 olacak benim telefon almak iesit.poate olsa hepsi ve bir flip kapak ... her şey, 16 euro, nakliye ve ideal güç banka site bulmak cuprinse.mi taşıma maliyeti euro.

      • Cristian Merhaba
        Bir sorum var: Sen Geekbuying aldım? Ben gümrük vergileri önlemek için depo emri olarak İspanya'da ilgileniyorum.

        Yanıtınız için teşekkür ederiz.

    • Eduard dedi

      Ben kendi Web sitesinde Ağustos 2014 içinde kendimi daveti aldım ve fiyat doğrudan Euro 17 için Romanya'da taşıyabilen, özellikle de şimdi en iyisidir. So-1400 toplam ley.

      Her Salı Eğer bir davet olmadan satın alabilirsiniz.

  2. Bir şey daha var: Salı bu şekilde almaya kapmak için iyi bir şans göremiyorum martea.dar invitatie.doar olmadan satın alabilirsiniz ...

  3. evet, benim kötü: Şimdi ben sadece koştu textul.m okumak, ben dikkatli değildi ... video sende bir işareti gördüm.

  4. Dacian dedi

    1. Cristi, test edebilirsiniz ya da, iyi aramaları, veri bağlantısı vb giderse Digi bir kart görmek için lütfen test etmek için?

    çok olumlu broşürleri ve iyi bir fiyat ve sonra onu almak için geleceği istiyorum.

    2. geekbuying Amazon, nazik EMAG online mağaza? (Me öyle görünüyor).
    Ebay veya cinsiyet?
    3. yöntemi shpping Airmail, DHL ve EMS görmek için. Ben sadece "havayolu" o kavramsal ve güvenli ürün bana ulaşmak için taşıma, serbest olduğunu düşünüyorum?

    İyi eleştiri, farklı İnternet'te bulunan diğerinden, hatta acivata alarm durumunda açmaya akıllı telefon var olamazdı düşündüm. O siyah bir telefon Huawei (digi mobil) hiçbir şey bütünüyle geceleri onun batarya kez "akıllı" olduğunu ve telefon durdu ama sabah, sıcak de alarmını SD yuvası veya bellek odası vardı planlanan ve daha sonra tekrar kapandı. Sabah alarm yok orada kapalı olsaydı ben şimdi (biraz eski bir model, yaklaşık 3 yıl kadar) basılı Samsung'dan ANDRID.

    teşekkürler ve iyi şanslar daha dersler çıkarmak / Factsheets aynı kalite

    • 1. Ben bir tane var çünkü Digi kartı ile One OnePlus test etmedim. gitmek gerekir neden Neyse ben görmüyorum.
      2. Geekbuying bir online mağaza klasik. Amazon, klasik ve sevkiyat dükkanı bir kombinasyonudur ve Ebay gönderimi ile birlikte bir açık artırma sitesi.
      3. Benim tavsiyem DHL kravat ve İspanya Geekbuying depo satın almak ya da onu satın alabilirsiniz Amazon.co.uk

      • Marius L. dedi

        İngiltere'de yayınlanan rağmen Amazon.co.uk bazı ürünler, "Çin / Hong Kong vb gönderilir" belirtti: Amazon, Cristi demişken ... Bir yanlış anlaşılma var. Ne yapmak için? Bu ürün vb Çin / Hong Kong doğrudan teslim edilecek bulunuyor veya teslimat ürün Asya Birinci Amazon, Amazon.co.uk dan gönderilecek ve sonra bana gönderir, yani Amazon aracılık eder. Bunu biliyor musunuz? Ben Amazon.co.uk satın alma işlemi gerçekleştirir görev ödemek zorunda, ama yine de belirtildiği "Çin'den gönderilir" mı? Bu konuda beni aydınlatabilir eğer ben çok takdir ediyorum. Teşekkürler! Tüm iyi!

        • Amazon sevkıyatın gibi, herkes satışa ürünleri koyabilirsiniz.
          Eğer hızlı bir şekilde ürün almak emin olmak ister ve Avrupa'da selleri seçecektir, vergi ödemez.

          • Marius L. dedi

            Cevabınız için çok teşekkür ederiz!

          • rahip dedi

            böylece ...?> <özelleştirilmesi zaman ya da bai nene ve o meşhur dükkana atıfta bulunarak, konsinye dedin, o !!!!!!! hm ... .. konsinye, bu uzun kelime duymadım Loud o .........

          • terimini duymadım bile, bu iş öldüğü anlamına gelmez. Aksine, her zamankinden daha günceldir. Örnekler "hosts"
            kavşak
            Cora
            Auchan
            Emag
            Amazon
            AliExpress

            Şimdi bu nuneşte ortak veya merchandiser ve "ev sahibi" kârdan pay ise navlun satıcı "sevkiyatını" getiriyor.

    • Eduard dedi

      Ben kartı Digi, Optim Sınırsız abonelik kullanmak ve İnternet 3G çok iyi bir hız var! Sadece aksi Digi gitmek, dolaşım merkezleri girmek

  5. florin dedi

    Merhaba
    Sitenize hayranıyım, ben Xiaomi telefon MI3 sizce, size sormak istiyorum?

    • Meizu, Xiaomi, OnePlus, Oppo, Huawei: Ben yani Çin telefonları, kalitesi hakkında çok iyi bir görüş var.
      Olsa herhangi bir şirket dikkatli olun ve onlar çok geniş bir ürün yelpazesi var. Ben zayıf telefonlar üst ve giriş seviyesi telefonları var anlamına gelir.

  6. Eğer ekranda widget'ı hava bana söyleyebilir?

  7. jeancote dedi

    Merhaba Cristi, ben öneriler, bağ 4 ve bunu etkilemesine onun diğer tutoriale.mutumesc bekleyin almadan, ekstra biri olarak iyi iş gibi görünüyor aldı.

  8. nick5roo dedi

    http://forum.softpedia.com/topic/970432-oneplus-one/ Bir OnePlus forumu
    http://forum.softpedia.com/topic/1013033-invitaii-oneplus-one/ davetler veya teklif davetiyeleri için istekleri
    şahsen ben bu telefon (versiyon 64Gb lei ile Aralık 6 1380 satın) digi kartıyla artı internet ile çok iyi gider.

  9. Catalin dedi

    Bu İKİ 5.5inch Qualcomm Quad Core Smartphone 2.7GHz LTPS 3GB 64GB RAM ROM FDD-LTE 16.0MP 4G OTG NFC Miracast Siyah OnePlus çıktı

    • nick5roo dedi

      İki, görünen yukarıdaki konuyu takip etmedi, ayrıntıları orada var. Ne testere kaçak sitelerdir. Yaz sonunda görünür planlanıyor.

  10. Alexu dedi

    Kendime UEFI modunda Windows 8 veya 8.1 kurulumu hakkında bir öğretici diliyorum, avantajları ve dezavantajları, hak ya da yolu UEFI olarak yüklemek için değil, ve ne ayarları yüklemeden önce UEFI yapmak gerekip gerekmediğini ve başka yanlış anlama ne olduğunu Ben de yüksek Boot.Am Güvenli ihtiyaç düz bana bunun bir öğretici ile anlaşma konunun bir parçasıdır derste ele alınacak istiyorum.

  11. FaqyaK dedi

    Evet, bir üst donanım var ama konut bunu bana daha ilginç oldu ise plastik, alüminyum veya cam çünkü, sevmiyorum, ama konut ile böylece tüm ucuz plastik halka söyledi.

    • Bu maliyeti kurban bir sürü yapar için genel görüş, alüminyum ya da diğer metal aksine dost havasında değil.
      Metal başka bir dezavantajı çok iyi şoklar ve çizikler oldukça tatsız absorbe değildir. Alüminyum yanı sıra telefonlar kışın çok soğuk.
      Metal telefonları kendi sorunlarını ya da dezavantajları olduğunu düşünmeyin.

  12. Tudor dedi

    Ben Mart 24 2915 üzerinde sipariş ettik (Salı zaman hiçbir daveti) doğrudan siteden http://www.oneplus.net ve ben bir 338G € 64 için ödenen artı bir yedek kablo temperet artı bir cam, ben rezerv var olduğu belirtildi. Bugün ben 31.03.2015 gün içinde teslim olacağını söyledim aldım sonra 2 4-4 Royal Mail hafta ulaşacak söylüyorlar. Ben 2-4 hafta dediğim gibi, sadece Kraliyet Posta ulaşan Romanya'da ulaşabilir göndermek ne seçmek şansına sahip değilsiniz. Eğer geldiğinde, o daha anlatacağım

    • Sana 900 yıldır telefon almak düşünüyorum.
      🙂
      Yani, sipariş verdiğiniz tarihten sonra.

      • Tudor dedi

        Cristian Cismaru Evet, haklısın, ben yanlış tarih oldu. Ama fi Mart 24 2015 olduğunu anlamış eminim! Ve sadece bugün tamam, süper hamle, ben gerçekten gibi bir telefon 02 2015 Nisan aldı. O sonrası GLS ile geldi ve ben ekstra, vergiler, vb hiçbir ödeme Ben şimdi değer neden ve nasıl göreceğiz ki ...

  13. Bu telefonun (eğer! siz "demeyi unuttum" Cristi olan) Big eksi akü mı (çıkarılabilir değil)
    Öldükten sonra Yani telefonu atmak !!!
    D`aia kadar ucuz.
    adil ve hatta reklam malzemesi ilgileniyorsanız olun.
    Ben senin bisnitzul umurumda değil

    • Hatta araçları olmadan, birkaç dakika içinde pilini değiştirmek 3.
      Bununla birlikte, bu işlem her 2 yıl yapılır, bu yüzden endişe edilecek bir durum değildir.

    • Doina dedi

      Sen, kötülük sert ve bir insana karşı hakaret dolusun; O bunları söyledi bile başka bir şekil ve bir başka deyişle o söyleyebiliriz (sanmıyorum ki, varsayımsal bilerek yaptığını söylemek). Bu kalem darbesiyle bir adamın görüntüsünü bozmak çok kolaydır.
      Artık bu yansıtır ve yanlış bir şey yaparsam bakın.
      Her alınan bilgiler .. şekilde biz her gün karşı karşıya sorunların çoğunu açıklamaktadır nasıl kullandığını PS Bu site bilgisayarları ele insanlar ve bundan sonra thicket sorunun binlerce öğretti, o anlamak ve en aptal adam olabilir sadece bunun için olacak ve eğer bize nasıl baş onlara vermek için değil, bilgisayar kullanmak için öğretir tüm övgüye jest.

      • İşte bu!
        Onlar bir açıklama soğukkanlı ayrılırken En sık insanların daha iyi hissediyorum.
        onların zihinsel rehabilitasyon bu yardım su duygusal, ben kurban benim. toplumun iyiliği için ...
        🙂
        Bu yıllarda ben hiç olacak düşünmüyordu espri anlayışı geliştirdik. Bunlar bizi hiç etkilemez.
        * Fanboy sitesi terörist kamicaze bir türüdür. Eğer boyun ölürken siz "kutsal kitabı" almak Lest.

        * = Fanboy marka sadık kişi, (kâfirlere) karşı cihad diğer markalar başlamaya hazır.

      • Tebrikler göndermek için.
        Ve ben aynı görünüme sahip

    • Costi dedi

      Pil iyi değilse nasıl telefon atmak için? Sen bir pisliksin.

  14. öf !!! Ben "chinezisme" değil Samsung, LG, sonny bahsettik çok sevindim. Nasıl hareket özel rom bağlıdır. Örneğin: Bir dörtlü v967s ZTE ve bir roman Carle bir özel ROM geliştirici var. Telefon mükemmel hareket süper hızlı. Hemen hemen tüm Play Store'u kullanmak ve bütün uygulama gmail ve google olması yapacağız. Ben her adresa.ca bir renkle posta adresini 3 ve Marchet kartında apk sitelerini kaydeder 1mobile kullanabilir ve paketi ve tüm senkronize google tüketen pili dökümü bir posta istemcisi kullanıyorsanız. Kimseye üzmek istemiyorum.
    Eğer bir gidiş yolu yapmak ve hizmetler android ie durdurabilir ne anlatmak istiyorsanız Cristi, rom (Google paketi olmadan) "ince" Windows olduğu gibi pil tutmak için, iyi taşımak

  15. George dedi

    İlginç öğretici ama neden şimdi var android 5 eksileri üzerine bir öğretici yapmak değil, ben geçmişte bir yaptık ama sadece nitelikleri ve kusurları hiçbiri göstermiştir biliyorum.

    • Costelina dedi

      iyi yine bir yanlış anlama:
      Bu telefon bunları yüklemeniz gerekir, yani Piyango diğer telefonlarda isteğe bağlı CyanogenMod (yüklü
      Uyumlu Android çıkarmadan STOK görünen varsa) faydalı uygulamalar ya da bir yeri vardır
      bu yüzden onlara yumuşak nakli almak zorunda değilsiniz
      ve ben CyanogenMod temiz ve telefon çaldı yapar demek
      ve pil evet, ben yaklaşık bir artı bir, bir sorun olduğunu düşünüyorum başka bir öğretici söyledi
      yani telefon, Nice değiştirmek zorunda ve baş ağrısı yok daha iyi olurdu
      Diğer telefon üzerinden kimse bu para ve üst için iyidir
      Ben mükemmel bakın sanmıyorum
      Kim onlar bir şey Windows 10 öncü dediği gibi gelecek hologramlar ses olarak görünecektir bilir

  16. Rais dedi

    OnePlus bu bir iyi bir telefon değil ama, iPhone L'6 daha iyidir onları ya da Xperia Galaxy delil olarak Z4.Şi Not ve CNET tarafından yapılan bir inceleme, bir link vermek 3 inkar http://www.cnetfrance.fr/produits/oneplus-one-39810543.htm hangi açıkça gösteriyor ki iyi bir telefon ama yukarıda ama ne onun hakkında iyi olduğu gibi iyi değil calitate.Deci fiyat oranı sizin are.Că fiyata iyi bir telefon olduğunu ve onunla memnun değilseniz veya Eğer en iyisi anlamına gelmez sevdiğim.

    • Biz güçlü markalar medya güvenir etkilediklerini anlamak zorunda.
      Hangi faiz hiçbir reklam bütçem var, CNET OnePlus One teşvik etmektir.
      Genellikle telefonları objektif değerlendirmek mümkün değildir sırasında bir hafta içinde kısa testinden sonra hızlı bir şekilde sunulmaktadır. Intdeauna sonuç aynı, güçlü şirketlerin sadece değerlendirme önce üst sıralara kazanmak olduğunu.
      O yüzden olduğunu, bu bir komplo gibi geliyor görünebilir.
      Benim tavsiyem!
      Bugün bir ürünü satın alabilirsiniz, ve memnun değilseniz, 30 gün geri.
      Karar vermeden önce daha fazla telefon deneyin. Bir veya iki hafta onlarla kalmak ve ne yapabilirsiniz bkz.
      Yyyy, ve accestibile üst ürünlerle başlar.

  17. Costi dedi

    Eve ya da gümrük gelip, Amazon.co.uk Bu telefon satın salut.daca?

    • Tudor dedi

      Ben ekstra bir şey ödemek vermedi, ben sonrası GLS tarafından eve getirildi bugün Mart 24 2015 02.04.2015 içinde, vergi, vb sipariş ettik Ben (bir davetiye olmadan Salı,) resmi web sitesinden doğrudan sipariş. yaklaşık 3 gün İngiltere'de Royal Mail yerleştirilir ve daha sonra TO gidiyor (anlıyorum) ve post sonra. Bu artık gümrük öder biine var. süper git, ben onu seviyorum. En azından ben daha iyi bir şey, belki ... OnePlus İki almak ister zaman ben 1 yıl boyunca para kaybetmek değil biliyorum. Bu görülecektir!

  18. Florin C dedi

    Cristi yakın gelecekte bir öğretici hizmetlerini sunmak ve android işler ve hangi rolü (yani, güvenli vb durduramaz) .Ben net arandı ama ben nicicum.Multumesc için bir çok şey öğrendim bulundu yapabilirsiniz lütfen eğer senin öğreticiler.

  19. Tudor dedi

    Kim daveti istiyor? I 2

  20. Mihnea dedi

    Eğer iki OnePlus bir öğretici ne zaman?

  21. Silviu dedi

    OneplusOne başarısızlık durumunda, nasıl yapmalı? Bu model için herhangi bir hizmet var Romanya'da?

  22. Tudor dedi

    yaklaşık bir gün pil bana iki yarısı beni tutar. O Not 3 biraz daha iyi olduğunu, daha önce vardı. Ve beton net dahil, hızlı S5 Galaxy adlı hızına göre. Cloncluzie: Ben olası bir yükseltme çok para kaybetmek olmaz sevindim, memnun kalite / fiyat

  23. Iken ben her şeyi yapmak ve bir şey .inc (rom dahil kök güncelleme bootloader kilidini sonra) Windows komut satırı ile işe yaramazsa bilen net bir araç gördüm ne OnePlus bir araç, bir sunum olduğunu Ben bu telefon sevdim: bir hafta içinde os3-os11s-os11 gelen 12 kez güncellemek için.
    Şimdiden teşekkürler.

  24. Nelu Hiris dedi

    Pil 5% altında ve düz bir pil daha hızlı veri trafiğini oynuyor? teşekkür ederim neden wifi SÜA başladığında bir s10 var.

    • Gerek pili indirmek için. Hatta yıkıcı her seferinde pili boşaltmak için.
      İdeal olarak, ücret telefonu koymak 20% altına düşer ve onlar ücret zaman kaldırmak için.
      konuya dönersek bazı anlarda devreye girerler bazı profillerine sahip ta..telefoanele. Zayıf pil böyle bir profilin bir tetikleyici olduğunu. Profiller dış, vb kullanmak için, navigasyon için, performans, ekonomi için oluşturulabilir

      • Nelu Hiris dedi

        Çok teşekkürler bu teleofonul nimic.Am ok ve hiçbir kusuru vardır anlıyorum Cristi.Deci ve ben bir cevabım o 20% koymak zaman intrebare.deci altına düştüğünde biliyordu o temsilcisi olduğunu düşündüm ve çok incarcat.Urmaresc için videotutorialele ve bu yüzden kaç, gerçekten yapmak çabayı takdir şey kendimi öğretmek başardı.

  25. Nelu Hiris dedi

    Ben .Ne iyi kart, şirket, sınıf ve aktarım hızı, teşekkür ederim Biz tavsiye bana yardımcı rogfrumos için benim telefon hafıza kartı satın almak istiyorum

  26. Mihnea dedi

    Cristi, yüksek sesle ses biraz hacim yürümek için bir şeyler yapmak!

  27. ben yeni bir akıllı telefon satın almak ilk kez, ve kendimi One Plus One var

    Ben bir soru ... başlatmak için pili biçimlendirilmiş var? Ben bunu yapmadı ve inceleme dediğiniz gibi ben orta kullanımını söyleyebilirim rağmen, gerçekten bana bütün gün yok çünkü

    • Li-ion piller biçimlendirilmiş değildir.
      Pilin ömrü kullanılan, vs, vs. hizmetlerini senkronize nasıl GSM sinyal gücünü kullanılan seçenekler, uzaktan router, kullanımına bağlıdır
      bir telefon satın aldığında Normalde, bu normalden daha ovmak eğilimindedir.
      yeterince almak için sabır ve ancak o zaman sen nasıl göreceksiniz.

      • Evet, ben orada burada okudum ve anladım 5-6 daha uzun pil yükü kalibre sonra. Ben 30 gün (2 Nisan) var en kısa sürede ben hiçbir ağ sinyal vardı dağlarda, ben Digi ağında oldu ve Dolaşım girin. Ağ arıyor çünkü muhtemelen bu kadar pili yiyin. Ben herhangi bir parlaklık kamera gibi oldukça fazla kullanılan ve daha düşük ayarlayın vermedi doğrudur. Ben Bükreş gündelik hayatı ele almak ve ondan sonra nasıl optimize merak ediyorum.
        Bunun dışında ayarlamak için umut pil, bu küçük sorundan onunla çok memnunuz. Bir süper telefon, ben tavsiye!

  28. Sal Cristi. Videoyu yüklü ne zaman CM hangi sürümü yaptın?
    App muhtemelen biliyorum ama belki makaleye bir güncelleştirme verebilir: 2 euro ve site İngiltere'den geliyor onlara satın telefonla OnePlus satış ve Romanya'nın bazı 50 ay ama artan fiyatlardan olanlar, yani AB ve hiçbir ek ücret veya benzeri diğer gümrük ödemezsiniz

    • Bu eğitimde ben CM11s (Android 4.4 KiKat), bir sürüm özel Cyanogenmod OnePlus biri için yapılmış.
      Hemen Android Lolipop göre I CM12.
      Romanya Fiyat açısından, bazı gümrük vergileri ve KDV ödemek çünkü yüksek olması normaldir.

      • ms raspuns.Te Bunun için CM sürümünü merak ve ben 44S kulüpler ama yine de dışarı 8h SOT (Ben en iyi ve en istikrarlı bulmak)
        Onlar tüm Avrupa için fiyat yükseltti, böylece kimse size getirmek varsa o ABD'yi almak daha uygundur

  29. Merhaba.
    Sen resmi meydana facebook insanlarla rehberi senkronize etmek için bana nasıl söyleyebiliriz?
    ve ayarlar, hesaplar, facebook ben sadece seçenek eşitlemeyi durdurmak veya hesap çıkarmak için çalıştı.
    Otomatik senkronizasyon etkindir, ama hepsi bu. Sorun sadece facebook olduğunu.
    Biz 5.0.2 android
    teşekkürler

  30. Ben bu telefon vardı ve ne kadar süper güçlü olduğunu söyleyebiliriz. Çok iyi bir telefon. Ona tek beni en çok rahatsız olan 2 minuses bulundu:
    Paris'te 1) oturma ve 4g kapsama çok iyi ama o) bana en iyi rahatsız tüm bantları Fransa 4g (bilmiyordu çünkü OnePlus biri her zaman 4g küçük oldu!

    biraz çok hassas (oldukça XDA bilinen bir şeydir ve orada bu konuda çok konuşmak olmuştur) ama ben o kadar rahatsız edici değil diyemeyiz gibi 2) dokunmatik ekran yazılımı, bazen tuhaf gibi davranır.

    Neyse, sonuçta çok kabul edilebilir bir süper bir telefon.

  31. Eğer benim bootloader kilidini açamıyorum çünkü bunu değiştirmek istiyorum? Bir tebrik xperia z OnePlus bir c6603 alışverişinde hak ve ben bir telefon tüm bakış açılarını arınmış olmak istiyorum Cristi.se

    • Adrian Gudus dedi

      senin bootloader ile çılgın dünya vardır. Ben size daha iyi Bulun bootloader Sony Xperia Z. kilidini adımları XDA Developers forumunda bir iş parçacığı bir bağlantı bıraktım artık iki kez söyledi!
      kullanıcı kilit açma bootloader Sony Xperia Z siz "Nasıl Android'de TWRP Recovery kullanmak için" sağ üstteki ya Home (ana sayfasında giderek arama kutusunu bulmak öğretici bir yorum var bağlantı ) ve başlığını tıklayıp 4 yüzyıl / öğretici

  32. öncelikle seni sormadım, ve ben sana link bıraktım nereye yazdım gibi, bootloader kilidini açamıyorum anlamıyorum musca.vad Türkçe üzereyiz olarak ne alıyoruz bilmiyorum böylece (tabii, istediği sürece) onu Mesih bana cevap izin ve birisi sadece sizin Cristi ile değil konuşmak istediği zaman kendinizi koymayın. Eğer bu kadar kolay deli olsun ve bu bazı sorunlar var demektir

    • Bin Bunun üzerinde test ve denemeleri bu cihaz yapmadım çünkü, nasıl Xperia Sony bootloader kilidini açmak için söylemek mümkün değildir.
      Diğer durumda söylediğim gibi, her telefon modeli chichitele 's vardır. onlar geliştiriciler için boşluklar bırakarak bootloader çok sıkı blok çünkü Sony en zor "kırık" hakkındadır. şey yaptılar ve HTC gelenler, ama şimdi davranırlar.
      Ben Nexus yanı sıra bir telefon siteleri benim OnePlus biri aldı neden kolayca bootloader kilidini çalışır var.

    • Adrian Gudus dedi

      Eğer İngilizce anlamak, bunu yapabilirsiniz. Ben bağlantıyı verdi o forum konusu söylenenlerin tam olarak budur. Onlar, listelenen sinirli, örnekler gerekli tüm adımlar bootloader kilidini. Sen İngilizce, ikinci ve sizin bakar anlamıyorum. Sadece tüm İngilizce, ama ne yazık ki sizin için, genellikle bootloader değil kilidini açamıyorum bu nasıl Sony Xperia Z. Sen ve YouTube öğreticiler bootloader kilidini gitmez doğrudur. Berbat!

      • Ben size ancak kilidini izin kim benim gibi olanlar genel olarak kilidini olamayacağını yazdı yeni 4.Eu Otur: Cristi şeklindeki no.După, Sony insanlar engelini kaldırmak için geliştiriciler için hiçbir kaçamak yapmamışlar izin kilidini olanlar: no.Însa istemediğine İngilizce bilen tek kişi sensin, özellikle sizinle alışverişi devam etmek. Dışında oldukça iyi Cristi arasındaki farkı görür. İyi günler

  33. Bogdan dedi

    , Cristi Merhaba

    Aynı OnePlus biri hakkında iyi hissediyorum yaşadım söyle lütfen? Teşekkürler!

    • Evet!
      Buna ek olarak, OnePlus gelenler 2 OnePlus yakında başlatacak. Bu Snapdragon 810, 4GB ram, USB tip C, ultra hızlı parmak izi okuyucu ve diğerleri ile donatılmış olacak son derece güçlü bir telefon olacak.
      Eğer OnePlus başlatmak için sabır yoksa bir başka 2-1 yıl için yeterli gelecekte de satın alabilirsiniz OnePlus, sessiz 2 olduğunu.

  34. Bogdan dedi

    Çok teşekkürler!

  35. Bogdan dedi

    Merhaba,
    senin tavsiye aşağıdaki Ben OnePlus aldı
    . Dediğin gibi şimdiye kadar tam olarak budur. Çok teşekkür ederim. Sen süper bir iş yapıyoruz.
    siyanojen son güncelleme yapmaya değer varsa bana lütfen söyle ve android 5.02 4.44 için daha iyi olup olmadığını telefon ile geliyor. Teşekkür ederim.

  36. Bogdan dedi

    Ve sen optimal tasarımı bana biraz tavsiye verebilir harika olurdu.

  37. Bogdan dedi

    Neden tüm 2G iyilik duymak s3 2G atlar ve galaksi girin. teşekkürler

  38. Kil Cristi..am sizden biraz tavsiyeye ihtiyacım ... ne düşünüyorsun lütfen .. ... teşekkür ederim LG Nexus 5 bir g2 vermek hak ediyor.

  39. Cristi Merhaba. Bana onlar için iki daveti OnePlus satın alabileceğiniz bir bağlantı tavsiye edebilir? Eğer bakarsanız yoksa beni ve beni :) sipariş size para göndermek için cesareti vardı. Ben bir şey eBay.de olarak görülen am ama nasıl devam etmek fikrini almak istiyorum. Ben onlar çok uzun sürebilir düşünüyorum geçerlidir. Geerbest yukarı saklamanızı öneririz? Bu çok iyi bir fiyat vardır. Saygılarımızla.

  40. , Cristi Merhaba

    Eğer OnePlus One Ofansif Güvenlik NetHunter Kali Linux yazılım sürümünü denediniz mi?
    https://www.kali.org/kali-linux-nethunter/
    Eğer bir öğretici veya bu yazılım sürümü için bir inceleme almak eğer ilginç olurdu.

    Teşekkürler!

  41. Merhaba, benim yüz talimatı verdi ... o otomatik yükseltme, bir şey yaptı ... ve kayıp ... ..acum şebeke sinyal ve yeniden usb kablosu için bir şey vardır ... ..ya Bir D-2 gün sonra o Eğer işe eğer kapanır kaldırmak ve para penceresi atma başlamazsa eğer yükleniyor ... Ben, dizüstü bilgisayar takılı? Nasıl hem o şans ... tüm ağ whine dünyada pek çok sorunları varsa övdü edilebilir?

  42. Robert dedi

    Cristi Merhaba, bana bir fikir verebilir: hala bir OnePlus One 64 bugün satın değer mi? Ron 1550 bir teklif gördü. Teşekkürler güzel.

  43. Merhaba Cristi crontab her şeyi yaptık ve biz android 5.1.1 yıl 4k UHD odada ver güncelleyin ve 4 kez 2k başlangıcını bir şekilde ne olduğunu bilmek sevmiyorum ettik ??

  44. Ben 5.1.1 ver için güncellemeyi yaptım ve ben artık 4k deea DCI ve dc görünür?

  45. Lucian dedi

    Cristian Merhaba
    Bir OnePlus Bir 64 aldım ve bana yardımcı olabilir, bu sınırsız ateş ayarlamak için başarısız? Teşekkür peşin.

  46. Merhaba, ben kendimi bir artı x aldım ve Roma değil ama onlar Romen bir menüye sahiptir ki, sen .ias yazılımı değiştirmek ama .Mulţumesc almak ve olmak bilmiyorum bir el imibda olabilir!

  47. Cebrail dedi

    Salut.Am ve ben bir OnePlus bir sh aldım ve poate.Pe telefon CyanogenMod-siyanojen android os 12.1 5.1.1 lollipop.Inainte ise ben 1 Notları ve P7.Ce Huawei telefon vardı bu telefon olduğunu merak bazı görüşler istiyorum hiçbir çağrı değil casti.Vroiam işareti o lollipop.Aceasta Kitkat daha iyi olup olmadığını bilmek göründüğünde yalnızca ses seviyesi tuşlarından sessizlikler vermek ve kulaklık bağlanamaz simgeleri mesajlar ve rakamlar, orada cevapsız olan çok renkli bir arayüz gibi görünüyor belki de jöle fasulye veya MIUI pa Notları 1 Huawei.Multumesc arasında

  48. Dorel Ban dedi

    İyi akşamlar! Bir plus2 için bir öğretici ne zaman? Ben bu telefon var ve ben böyle bir öğretici ilgi olacağını! Sorun, Model A 2003 Romen değil! teşekkürler

  49. Cristi Merhaba! size birini OnePlus zaman nasıl davranması gerektiğini ?? Eğer zaman gözden yaptığımız gibi mutluyuz ??

  50. Nasıl SuperAMOLED kıyasla One ekranını OnePlus için ??

  51. Adrian dedi

    Merhaba Crusti,
    Ben bunu satın almak istiyorum X OnePlus telefon hakkında Düşüncelerinizi söyle.
    Teşekkürler!
    Adrian Saygılar

    • OnePlus X fiyat değer ilginç bir cihazdır. Piyasada son zamanlarda ortaya çıkmış diğer heyecan verici fırsatlar vardır. seçim sizin.

      • Adrian dedi

        Cevabınız için teşekkürler. Ben, bu telefon satın almış birçok kişinin görüşler okumak ya da (geçtiğimiz yıl) görünmeye başladığında hiçbir davetiye Romanya'da veya Romanya'dan ortaya çıktığında. Birçok OP Tamam değil den CM değiştiğini söylüyorlar, SD kartı tanımıyor bazı diyelim ki, diğerleri Romen dilinde menüsü (bu ciddi bir sorun değildir) yoksa, diğerleri pil çok başarılı olmadığını söylüyorlar. Biliyorum, çok uzatmak istemiyorum yaşadığınız (var?) A One OnePlus, bu nedenle sadece söyle lütfen, size şimdi bir çağrı 5 satın almak olsaydı "(bana en uygunudur kadar) ve sen A5 görmezden biraz daha ucuz, seçtiğiniz bir Samsung galaxy A2014 5 içinde (5) "ve OnePlus X, arasında seçim yapmak zorunda?
        Tekrar teşekkürler.
        Ilgili olarak.
        Adrian

  52. Adrian dedi

    Cristi *

  53. Ana-Maria dedi

    Cristi iyi! Ben gerçekten tavsiye tau..Am Aralık ayında OnePlus Bir edinilen gerek, bu yüzden telefon sana meydana sıkışma kullanamazsınız anlamı, kamera ön öldü Germania.După 3 hafta satın nispeten yeni linii..Problema form bu değil. .Ieri Telefon 80% pil tamamen öldü ve închis.L farklı şarj Sahip değilim ama açık deschide..Ce yapılması gereken, ben yapabilirsiniz şarj şarj? Teşekkür peşin !!

  54. Marian salonları dedi

    Cristi, size 2016 bir OnePlus One hak düşünüyorsun? Ben Minecraft, Asphalt ve Real Racing 8 3 gibi video çekmesi oyunları ile anlaşma, ikinci soru olacaktır: Bunu yapabilir misin? teşekkürler

  55. Marian dedi

    İyi akşamlar,

    biri OnePlus bir kese (orijinal eski onun iş çıkarmış oldukça yıpranmış işaretidir) Aradığınız, ben 1 üzerinde yaşındaki olan bu maddenin geldi.

    Aralık 2014 Bu telefon sahibi olduğundan, bu cep telefonu sahibi yeterli arkadaşlar birinin bakış açısıyla bazı görüşler bırakmak düşündüm.

    - Telefon görünüyor ve ilk günkü gibi (o bir flip kapaklı preotejat edildi) davranır
    - Özerklik ayrıca 1 günlük yoğun iş tio, 2, orta kullanım günler. Ben gün boyunca pil dışarı koştu.
    - Ben dahili bellek boşaltmak gerek olmamıştı (64, Gb)
    - Bu resmi güncelleştirmeleri 6.0 değil, bu yapanlara, birkaç hata experiementeaza
    - 6 ay sonra, ısı bir oyun ekranı oyun sonrası, sarı (sarı renk tonunda) sol üst köşesinde küçük bir alanda olduğunda. 1 veya 2 dakika sonra gitti.
    - Onunla oynamak için çocuklara verilen (kesede) onlarca kez, düştü.
    - Bugün aslar Telefonunuzu kaybederseniz, tüm bu modtl için ben yönlendirmek istiyorum

    ÇALIŞIYOR
    Ben OnePlus kadar Nexus serisinin hayranı olduğunu
    Bir karım vardı ve S6 vardır
    Iphone tüm iş arkadaşları.

    Bir iyi, ucuz, dayanıklı ve yüksek performans Telrfon.

BT Your Mind

*

Bu site spam'i azaltmak için Akismet'i kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiğini öğrenin.