Sınırsız dosya transferi hızlı ve güvenilir tarayıcılar arasında

Sınırsız dosya transferi hızlı ve güvenilir tarayıcılar arasında

Internet üzerinden dosya aktarma önce saçma oldu. Gönderen sonra da, alıcı indirebilir ve bu boyut, disk alanı ve hız ciddi sınırlamalar ile olabilir, bir sunucu üzerinde dosyaları tırmanmak zorunda kaldı. zaman tüketen ve biz sinirleri Tocea toplam delilik.
Bir kez tanıtıldı WebRTC, Ortada herhangi bir hizmet olmadan tarayıcılar arasında doğrudan veri aktarımı yapabilirsiniz. Bir sosyal ağ, tamamen ücretsiz, o ufukta gördüğü mı?

tarayıcılar arasında hızlı ve güvenli bir sınırsız dosya transferi,

Serviciul reep.io, ne ajuta sa facem legătura inițiala între browsere și sa generam un link scurt, care ne face legătura intre browsere. Legătura aceasta este securizata, iar în plus, serviciul reep.io nu are nicio legătura cu fișierele transferate sau cu viteza de transfer în sine.
Reep.io avantajları:
Biz dosya boyutu üzerinde hiçbir sınırı vardır
Biz hiçbir hız sınırı var
Biz bağlantının güvenliğini sağlamak
Biz basit bir web arayüzü var
Aynı dosya, aynı anda birden çok alıcıya indirilebilir.
Dezavantajları:
Hiçbir bağlantı tarayıcıyı kapattıktan sonra tutulur
Aktarım sırasında, tarayıcılar açık kalmak zorundadır
Biz dosyayı devam etmeyin
Gördüğünüz gibi, biz bazı dezavantajları vardır, ama onlar kadar önemli değildir ve biraz sabır ve dikkat ile kaldırılabilir.
Elbette, WebRTC gelecek. Bu Web ile düşünüyorsanız RTC çok yapılabilir. yerel bağlantılar için, küresel sosyal ağ kalkmasından İnternet nerede var. Son olarak, biz aracılar vasıtasıyla, doğrudan bağlantı olacak.
Bahşiş için meslektaşım Dan teşekkür ederiz. Onun öğreticiler: kaytan, HTML, OpenOffice.
Web Servis reep.io



Video eğitimi - Tarayıcılar arasında sınırsız, hızlı ve güvenli dosya aktarımı

cristian Cismaru: IT&C ile ilgili her şeyi seviyorum, her gün biriktirdiğim deneyim ve bilgileri paylaşmayı seviyorum. Sana öğretmeyi öğreniyorum!

Görüntüle (26)

    • Beni!
      Her iki durumda da, WebRTC desteklenmez, çünkü IE ve The Edge dışında herhangi bir tarayıcıyı deneyin.
      Desteklenen tarayıcılar:
      Firefox
      krom
      Android için Chrome
      Opera

  • Salut Cristi. Interesant, dar văd că sunt "câteva dezavantaje" care cred că pot fi ușor eliminate cu https://send-anywhere.com/. Tot prin browser (dacă utilizatorul vrea neapărat asta), sau și mai simplu zic eu, prin instalarea aplicației (se vede în secțiunea download, suportă orice tip platformă "fixă sau mobilă"). La capitolul "minus-uri" trecem doar limitarea de dimensiune (2 GB cred, nu știu sigur că n-am fost curios...) care este valabilă în browser, dar în programul instalat nu este nici o limitare, personal am trimis cel mai mult 60 și ceva de GB printr-un singur cod; se generează un cod de 6 caractere (cifre și / sau litere) pe care-l transmiți destinatarului (destinatarilor, dacă sunt mai mulți, nu contează) și expeditorul are posibilitatea "selectării" trimiterii (adică să fie descărcată în timp real, cu ambele dispozitive pornite, sau un fel de "share" pentru 24 de ore, timp în care poate fi descărcat "la infinit"). Sincer, poate mai sunt și alte minus-uri, eu n-am găsit, dar poate faci un tutorial și despre https://send-anywhere.com/Tabii ki, eğer o teşvik değer olduğunu hissediyorum. Maksimum sağlık ve yeni yılı istediğiniz şekilde !!! Par.

  • Salut Adi se pare ca nu ai fost atent la ce a spus Cristian acest serviciul nu are nevoie de nici un cont fie el free sau contra cost la ce te-ai referit tu adica "mega.co.nz" ai maxim 50G. si transferul de fisiere mari pe mega este foarte foarte slab sa nu mai scrieti comentarii aiurea Inainte de a v-a documenta...
    Multumesc Cristian pt. aceste Informatii functioneaza foarte bine faci o treaba excelenta sa fi iubit...

    • Ben siteyi kullanmak ve indirme hızı hiç zayıf değil, açıkçası söyleyeyim. Belki de hız nedeniyle durum böyle değil bana internet sağlayıcı, kötüdür.

  • indirmek için nerede, onu masaüstünde veya documente.Totul ya o öğretici gitmek bulmak ama onu değil indirilen yok bulundu.

    • La finalul descarcarii, ai un mesaj de confirmare, iar dupa ce confirmi salvarea, fisierul este mutat din temporare, in folderul "descarcari", day in folderul setat de tine pentru descarcari.
      mesajı normal bir yükleme olarak aynıdır.
      Belki bu mesajı fark değil ve dosya temp taşındı. yüklemeleri.

  • In urma cu ceva timp, am invatat de pe acest site coordonat de niste oameni minunati cum sa imi transfer fisierele facandu-le torrente. Apoi am aflat o solutie pe care o explic doar daca nu ati folosit-o deja: daca ai de transferat ceva intre doua calculatoare, indiferent de distanta dintre ele si dimensiunea fisierului, fara sa iti bati capul cu ftp si altceva, site-uri de transfer sau care iti dau stocare foarte mare, run teamwiever intre ele si file transfer rezolva totul pentru tine, simplu si eficient.

    • Team viewer este o solutie, dar este mai complicat si mai putin mai "nesigur", deoarece serverele Team Viewer iti pot intercepta fisierele.
      iki tarayıcılar arasında hiçbir aracılar çünkü WebRTC, nispeten güvenli aracılığıyla yöntem bana sundu.

  • Ben genellikle fisieru vermek kişisel bağlantılar paylaşmak için bu servisleri kullanmak biliyorum. ve her şey o yükleme hızı paylaşmak için bir şey veren kişiye bağlıdır. Böylece orada ve mobil hizmetler için

    • Peki, tüm bir tarayıcıda, iOS ve Android (Krom) üzerinden gidin ve telefonları.

      • eu ma refeream ca sunt si aplicatii care nu necesita browser care functioneaza in acest gen. si unu din ele e file manager care are si transfer fisiere prin link

İlgili Mesaj

Bu web sitesi çerezleri kullanıyor.